nl

Wees de leider van je eigen 'IK'

Wees de leider van je eigen 'IK'

Er moet steeds meer, steeds vlugger, steeds nieuwer. In de race naar efficiëntie loop je jezelf voorbij, weet je niet waar eerst te beginnen. Je loopt leeg en simple taken die je voordien zonder problemen deed, vragen nu veel energie en inspanning. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt en steeds meer onder invloed komt van de buitenwereld dan je eigen 'IK'.

Is dit herkenbaar voor jou?

Dan bieden we je de mogelijkheid om tijdens de workshop even uit deze race te stappen en terug in het 'hier en nu' te komen. Leer je terug te keren naar 'jezelf', je eigen 'ik' en hoe je zelfs in stressvolle situaties 'leider kunt zijn van je eigen IK'.

Ervaar tijdens deze workshop wat de paarden je kunnen leren over je eigen 'IK' als leider. Tijdens deze workshop ligt de focus op praktische oefeningen aan de zijde van het paard.

Ervaring met paarden is geen'must, wij helpen je veilig op weg en staan aan je zijde opdat alles veilig verloopt.

Wil je ervaren wat het is om leider te zijn/te worden van je eigen 'IK ' ..kijk dan even in je agenda.

Wij organiseren de workshop ' Wees de leider van je eigen 'IK' op:

- zondag 14/04/2024 van 13.00 uur tot 17.00 uur

- vrijdag 12/07/2024 van 13.30 uur tot 17.30 uur

Prijs : 70 euro - inschrijven voor de beide workshop 'wees de leider van je eigen 'IK' EN 'verbindend of geweldloos communiceren' kan voor de totale prijs van 125 euro.

Inschrijven kan door het sturen van een mailtje aan christa@umalifecoaching.be met duidelijke vermelding van datum en workshop die je wenst te volgen.

Je ontvangt een bevestiging van je inschrijven, en vervolgens ook een betalingsuitnodiging.

Vergeet niet dat bij inschrijving onze algemene voorwaarden geaccepteerd worden.hier invullen...