nl

Verbindend of geweldloos communiceren

Verbindend of geweldloos communiceren

2024 waarin we met elkaar communiceren via Whatsapp, messenger, SMS,mail,...en allerhande andere technische vernufjes ons helpen om in contact te komen met elkaar, om te communiceren met elkaar. Maar communiceren we nog wel echt met elkaar?

Heb jij ook vaak het gevoel dat ondanks al deze technische snufjes de dingen die je zegt niet gehoord worden of fout geïnterpreteerd worden. Je met bitter weinig mensen durft te praten over wat je echt voelt, je je echte behoeften niet rechtstreeks durft uit te spreken...

Ervaar jij dit ook?

Dan biedt deze workshop je de mogelijkheid om terug te ervaren wat verbindend of geweldloos communiceren daadwerkelijk is. Krijg je de mogelijkheid om te ervaar hoe het voelt om in verbinding met jezelf en elkaar te communiceren. Een verbinding die het toelaat om zowel je eigen behoeften te vervullen als die van de ander.

Paarden zijn in 2024 nog steeds aangewezen op de pure vorm van communiceren in hoofdzaak op een non-verbale wijze. Zij communiceren in verbinding met elkaar, in harmonie en met respect voor zichzelf en de ander.

Ervaar tijdens deze workshop wat de paarden je kunnen leren over verbindend of geweldloos communiceren. Tijdens deze workshop ligt de focus op praktische oefeningen aan de zijde van het paard.

Ervaring met paarden is geen'must, wij helpen je veilig op weg en staan aan je zijde opdat alles veilig verloopt.

Wil je ervaren wat het is en hoe het voelt om verbindend of geweldloos te communiceren...kijk dan even in je agenda.

Wij organiseren de workshop 'verbindend of geweldloos communiceren' op:

- vrijdag 03/05/2024 van 13.30 uur tot 17.00 uur

- zondag 25/05/2024 van 13.00 uur tot 17.00 uur

Prijs : 70 euro - inschrijven voor de beide workshops 'verbindend of geweldloos communiceren EN 'wees de leider van je eigen 'IK' kan voor de totale prijs van 125 euro.

Inschrijven kan door het sturen van een mailtje aan christa@umalifecoaching.be met duidelijke vermelding van datum en workshop die je wenst te volgen.

Je ontvangt een bevestiging van je inschrijven, en vervolgens ook een betalingsuitnodiging.

Vergeet niet dat bij inschrijving onze algemene voorwaarden geaccepteerd worden.