nl

Muriel

54 jaar en al meerdere jaren gepassioneerd door het coachen.

Ik kan je mijn ervaring in het coachen aanbieden met een niveau 2 gecertificeerde coachopleiding ICF. Ik ben mij er van bewust dat ik me voortdurend moet ontwikkelen in de opvolging van mijn opleidingen. Het is om deze reden dat ik blijf trainen in de verschillende principes van coaching : NLP, Transactionele Analyse enz...

Ik werk al meer dan 25 jaar in een overheidsdienst, waar ik verschillende competenties heb kunnen verwerven in o.a. conflictbeheersing, stressmanagement, loopbaanontwikkeling en persoonlijke evaluaties. 

Ik beschouw de kracht van het coachen als een schatkist, waarbij elke coachee de mogelijkheid krijgt zijn verborgen talenten, zijn onvermoede bronnen, zijn verbazingwekkende vermogen te ontdekken en te ontwikkelen om zelf een antwoord te vinden op de gestelde problemen. 


Luisteren, empathie, een vriendelijke begeleiding zijn enkele van mijn waarden die ik je aanbied ter ondersteuning tijdens een coachingsessie.

Ik bied je een wel omschreven kader, een ondersteuning en totale aanwezigheid bij het verwezenlijken van je doelstellingen.

De "dans met de coachee' blijft het mooiste cadeau dat aan de coachee wordt aangeboden.

Het openen van perspectieven en nieuwe horizonten maakt het mogelijk om nieuwe deuren te openen.